keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Loma!

Tänään on siis joulu/talviloman eka päivä, tosin tiedän ihmisiä joilla oli vielä tänään koulua. Joulu ei ole täällä mikään niin tärkeä juhla kuin länsimaissa, niin lomakin alkaa myöhempään kuin esim. Suomessa. Eipä miuta sinänsä haittaa kun en ole mitenkään erityisen mieltynyt jouluun. Loma mikä loma. :D

Jotkut ehkä muistaa muutaman päivityksen takaisen mukavan tädin, joka tarjosi taksikyydin yliopistolle. Tapasin tämän tädin jonkin aikaa sitten uudestaan supermarketissa - se muisti miun nimenkin vielä ja antoi alennustarroja, joilla sain muutaman euron pois ostosten loppusummasta. ;-; Pitää ehkä kaivaa sen käyntikortti esiin ja kirjoittaa kiitoskortti tai jotain.

Loman suunnitelmiin kuuluu keikkailua, kavereiden näkemistä (Anu tulee Kiotosta Tokioon sunnuntaina <3), vähän lisää keikkailua ja uuden vuoden jälkeen aiotaan Helenan ja Koton kanssa vähän tutustua Tokion yöelämään. :D  Nyt en viitsi enempää päivitellä kun tää netti lagaa aika kivasti kun ne tekee sille huoltoa tällä hetkellä. Kirjoittelen lisää kunhan netti taas toimii normaalisti!

Ei kommentteja: