tiistai 12. tammikuuta 2010

Paluu arkeen.

Joululoma oli ja meni ja oli ehkä paras joululoma ikinä. :D Keikkailua, shoppailua ja kavereita. <3 Jouluaattona ilmaiskeikka ja karaokea, sitten Anu tuli kolmeksi päiväksi Tokioon, kolme mahtavaa keikkaa peräkkäin sisältäen 12 tunnin uuden vuoden eventin ja muuta mukavaa. Täytyy sanoa, ettei juurikaan tullut ikävä perinteistä suomalaista joulua. Tottakai perhettä olisi ollut kiva nähdä, mutta ei mulla Suomessa ole ikinä näin hauskaa. Täällä vaan on niin paljon enemmän tekemistä ja näkemistä.
...Onko pakko tulla takaisin jos ei tahdo?

Helmikuun puolessavälissä alkaa sitten maaliskuun loppuun kestävä kevätloma. Sen jälkeen saadaankin tosin sitten opiskella reippaasti heinäkuun loppuun asti... Ois kiva päästä käymään loman aikana Koreassa kun meidän yksi korealainen vaihtari palaa silloin takaisin ja lupasi toimia oppaana jos joku haluaa silloin Koreaan käymään. :3 Suunnitelmaa tosin hankaloittaa se, että mulla on taas aika säännöllisesti keikkoja luvassa (ja varsinkin maaliskuussa) sekä se, että Karo tulee Japaniin 8. päivä. Ehkä sitä jossain välissä ehtis kuitenkin.

Perjantai on vapaapäivä, koska silloin yliopistolla on meneillään pääsykokeet eikä normaalia opetusta siis ole. Mennään Helenan ja Koton kanssa elokuviin katsomaan Nodame. :3

Loppuun vielä uusin purikura:


Mun kulmakarvat on mystisesti hävinneet...

Ei kommentteja: