keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

久しぶり。

Äiti käski päivittää blogia niin kai se on sitten pakko. :D Eiku... No, nyt kun olen ollut kevätlomalla on sentään tullut tehtyä muutakin kuin opiskeltua ja käytyä keikoilla. Karo tuli Japaniin käymään ja mentiin mm. Ghibli museoon, jonne oli kyllä kiva päästä toistamiseenkin. Ja tällä kertaa oli jopa kamera messissä niin sain otettua ulkopuolella muutaman kuvan.

 Museoon vievä bussi.



Käytiin myös Tokyo Metropolitan Government Buildingissä, jossa pääsi ilmaiseksi 45. kerrokseen ihailemaan näköaloja. (Tokyo Towerissahan jo ensimmäiseen tasoon pääseminen maksaa 800 jeniä. ) Hissi oli niin hullun nopea, että korvat meni lukkoon. :'D


Oltiin myös Kiotossa neljän päivän ajan, joka käytettiin lähinnä syömiseen ja nähtävyyksien katseluun. Matkustettiin molempiin suuntiin yöbussilla, koska shinkansenit on kalliita ja harkitsemamme junapassi olisi ollut aika vaivalloinen tapa matkustaa (käy vain tavallisiin juniin, joka tarkoittaa monta junan vaihtoa ja loppujen lopuksi aikaa olisi mennyt enemmän bussilla matkustamiseen verrattuna). Ei ehkä kaikkein mukavin tapa matkustaa, mutta edullisin kyllä. Ja jos on vain käymässä Japanissa niin säästää myös yöpymiskuluissa.

Oli kyllä kiva päästä välillä vähän matkustelemaan ja Kioto oli mukavan erilainen Tokioon verrattuna. Ehkä kuitenkin viihdyn täällä paremmin. >3 Enemmän keikkoja, fufu.

Loppuun sitten kuvapläjäys erinäisistä nähtävyyksistä. Klikkaamalla saa suuremmaksi.






4 kommenttia:

sugar-trick kirjoitti...

Upeita kuvia! *-*
Ja kiva että päivitit pitkästä aikaa!

Anni kirjoitti...

sugar-trick:

Kiitoksia! Kiotossa oli kyllä tosi nättiä.

Jee, kiva tietää, että edes joku lukee näitä päivityksiä äitin lisäksi. :D

Santsi kirjoitti...

Miekii! Vaik vähän jälessä huomasin... hei, siellähän on kevät aluillaan. Kirsikkapuut kukkii :) Tosi hienoja maisemia. Meillä on tääl kuraa ja loskaa, mut tänään ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä.

Anni kirjoitti...

Sanna:
Joo, pitää ottaa nyt viikonloppuna kuvia kirsikkapuista ennen kuin ne kukat alkaa putoilla. Täällä Tokiossa on ainakin se paras sesonki meneillään. Ja ilmakin toivon mukaan alkaa pysyvästi lämmetä - viime viikolla satoi vielä lunta... Hyvin vähän niinkuin yleensä, mutta kumminkin.